gebAREN workshop

Communiceren met je kind

Jonge kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Als praten nog niet lukt, hoe kan je er dan voor zorgen dat je jouw kind begrijpt? Door middel van gebarentaal met ondersteuning van de gesproken taal.

De motoriek van de handjes is al op de leeftijd vanaf 8 maanden ontwikkelt. De fijne motoriek, waaronder het praten valt, komt later op gang. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je jouw kind al de mogelijkheid om met jou te communiceren.  Zo raakt je kind minder snel gefrustreerd. Handig en erg leuk om te doen! 

Kennismakingsworkshop voor volwassenen

Kennismakingsworkshop voor volwassenen

Tijdens de kennismaking gaan we 15 gebaren oefenen en krijg je achtergrond informatie over de gebarentaal. 

Duur:  60 minuten

Kosten:  €15,- per persoon

Workshop babygebaren met je kind

In deze workshop gaan we samen met je kind spelenderwijs gebaren leren en oefenen. We gaan boekjes lezen, liedjes zingen en spelletjes doen.

Duur:  45 minuten

Kosten € 10,- per ouder en kind

Ouderavond

Tijdens een ouderavond laat ik de ouders op jouw werkplek op een leuke manier kennismaken met gebaren bij jonge kinderen (0-4jr).

Duur: 1,5 uur 

Kosten € 200,- per groep (max. 20 personen) 

Workshop voorlezen met gebaren

Deze workshop verzorg ik in bibliotheken (tijdens BoekStart of de Nationale Voorleesdagen), in de kinderopvang of  mamacafés. Deze workshop is aan te passen op een thema, feestdag of andere  gebeurtenissen. 

Duur:  45 minuten

Kosten € 50,- per workshop (maximaal 15 personen)