Tarieven

Intakegesprek:            € 41,-  30 minuten

Onderzoek:                 € 41,-  30 minuten

Behandelsessie:         € 41,-  30 minuten

Behandelsessie:         € 71,-  60 minuten  betreft stotteren

Uittoeslag:                  €  23,-    

Workshop gebaren:    Bij tabblad Gebaren workshop staan de tarieven.

Ademsessie:               € 60,-  60 minuten

 

Indien u een afspraak niet nagekomen bent en binnen 24 uur niet heeft afgemeld dan betaalt u een verzuimtarief € 34,-. 

 

De kosten voor logopedische behandeling op verwijzing van de huisarts, arts, specialist of tandarts worden vergoed door de zorgverzekeraar tot 18 jaar. Ik heb contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Bij andere niet gecontracteerde zorgverzekeraars ontvangt u rechtstreeks een factuur 

van Spreekcomfort. De factuur kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor restitutie. Afhankelijk van uw zorgpolis (restitutie/natura) en aanvullende verzekering krijgt u de logopedische behandelingen gedeeltelijk vergoed. Dit is per verzekeraar verschillend. Kijk uw polis goed na.

 

Verder geldt het wettelijk eigen risico voor personen boven de 18 jaar. Nadat het eigen risico is opgemaakt worden de kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Hiervoor heeft u wel een geldige verwijzing nodig van de arts of specialist.

 

Ik ben te vinden op www.logopedist-info.nl. 

 

klachtenregeling

Het kan gebeuren dat u een klacht heeft over mij of over de behandeling. Spreekcomfort is aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici via de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Hier leest u meer.